Fest og Selskap
FEST
Festmeny
Gryte og panne retter, allt kjøtt er "slow cooked" for best smak og mørhet.
Stracotto con cipolle, (Italiensk kjøtt gryte) kr 250,-
Ossobuco, (Italiensk grytestekt kalveskank) kr 295,-
Stufato di cervo, (Italiensk dyrestuing med tomater og kapers) kr 250,-
Osmanisk gryte, (Tyrkisk kjøtt panne, velg mellom: okse, kalv, lam, kylling eller mix) kr 250,-
Stifado, (Gresk okse gryte) kr 295,-
Viltgryte kr 350,-
Oksegryte kr 250,-
Biff stroganoff kr 225,-
Bacalao a la vizcaina (Porutgisisk panne bacalao) kr 295,-
Rød tradisjonell bacalao kr 275,-
Paella kr 275,-
Alle gryte/pannerettene er innkludert tilpasset tilbehør som: salat, potetstappe/ris/pasta, brød og smør/olivenolje/fingersalt
Lasagne kr 195,-
Mossaka kr 195,-
Tartiflette (Fransk alpe rett servert fra panne) kr 195,-
Mulligatawny soup (Engelsk kyllingsuppe a'la Hovmesteren og Grevinnen) kr 195,-
Shepherd's pie (Engelsk panne rett med lange tradisjoner) kr 195,-
Risotto, (masse muligheter fra sopp til hummer) fra kr 150,- til 195,-
Tilegg kr 50,- pr prs for tilpasset til allergier, vegetar/vegan
Selskap
Foretter:
Reke cocktail kr 110,-
Hummersuppe kr 125,-
Hummer cappuchino kr 95,-
Asparges med Caviarkrem kr 125,-
Asparges suppe kr 95,-
Asparges cappuchino kr 75,-
Blomkålsuppe kr 95,-
Blåskjell suppe m/champagne skum kr 125,-
Fiske og skalldyr suppe kr 125,-
Speke tallerken kr 150,-
Marinert tomat og mozzerella pute salat med parmaskinke kr 95,-
Lakse salat, Nicosia kr 125,-
Torske salat med ertepure og bacon kr 125,-
Tillegg kr 50,- pr prs tilpasset allergier, vegetar/vegan
Hovedretter:
Nok til 2 serveringer!
Surstek m/waldorf salat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær og saus kr 395,-
Oksestek m/broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær og saus kr 350,-
Reinsdyrstek m/rosenkål, gulerøtter, ristet sopp, rørte tyttebær, saus og poteter kr 495,-
Svinestek m/surkål, gulerøtter, grønne erter, svisker, poteter og saus kr 295,-
Lammestek m/3 valgfrie grønnsaker, ristet sopp, valgfrie poteter og saus kr 395,-
Lakse filet m/senneps marinerte poteter, broccoli, agurk salat og rømme kr 295,-
Indrefilet av kalv, m/glasserte grønssaker, asparges, potet og pastinakk stappe m/hviløk, rødvinsaus kr 595,-
Indrefilet av kalv innbakt i parmaskinke m/aubergin pure, timian stekte poteter, ovnsbakte cherry tomater, asparges og hvitløks sjy kr 595,-
Indrefilet av okse m/glasserte grønnsaker, valgfrie poteter, soppsaus kr 495,-
Ytrefilet av okse (samme tilbør som indrefilet men med peppersaus) kr 450,-
Entrecote av okse (samme tilbehør som ytrefilet) kr 450,-
Ytrefilet av svin m/broccoli, gulerøtter, karamelliserte poteter, rødkål og fløte saus kr 350,-
Bacon surret Indrefilet av svin, m/erte pure' stekte grønnsake, potetstappe og rødvin saus kr 350,-
Stange Kyllingfilet innbakt med pesto og parmaskinke, hvitløk stekt sopp, fløtesaus og potetstappe kr 395,-
Tilegg kr 50,- pr prs for tilpasset allergier, vegetar/vegan
For andre ønsker ta kontakt så blir vi helt sikker enige.
Tillegg:
Kjøttkaker kr 195,-
Danske frikadeller kr 195,-
Desserter:
Karamell pudding med 2 sauser kr 125,-
Creme karamell med cognackrem kr 125,-
Creme brulee kr 125,-
Creme catalana kr 125,-
Tiramisu m/iskrem og rå bringebær saus kr 145,-
Sjokolade fondant m/ iskkrem kr 105,-
Panna cotta m/bær symfoni kr 105,-
Riskrem med valgfri saus kr 105,-
Tliegg kr 50,- pr prs tilpasset allergier
JULBORD/JULEMAT
Foretter:
Pinnekjøtt brandade med flatbrød kr 95,-
Silde symfoni kr 75,-
Røke laks m/eggerøre og sennep saus og rugbrød chips kr 125,-
Gravlaks m/sennep saus og rugbrød chips kr 125,-
Hovedretter:
Pinnekjøtt, m/grov julepølse, kålrotstappe, poteter og fett kr 475,-
Ribbe m/danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter og saus kr 450,-
Ribbenstek m/danske frikadeller, julepøse, rødkål, stekte poteter, rips gele, og pannesaus kr 475,-
Surstek m/waldorfsalat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær, og saus kr 395,-
Lutefisk tradisjonell m/erterstuing, sennep saus, fløtekokte poteternog bacon fett kr 395,-
Lutefisk filet` "Tournedos" m/ertepure', Mandelpoteter i fløtesaus, sennepsaus og bacon fett kr 425,-
Kalkun filet' m/grønnsaker, waldorfsalat, rips gele, fløtesaus og poteter kr 390,-
Julebuffet m/ribbe, pinnekjøtt, danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter, saus og fett kr 525,-
Jule tapas/koldbord med sild, spekemat, frikadeller, julepålegg, laks, eggerøre, potetsalat kr 495,-
Vegetar/Vegan jule tallerken, Nøttestek, Veg.julepølse og medisterkake, Rødkål, Saus, Poteter og grønnsaker
kr 495,-
Tilegg kr 50,- pr prs for tilpasset for allergier.
Desserter
Riskrem med valgfri/valgfrie sauser (bringebær, jordbær, kirsebær) kr 105,-
Multekrem med krumkake kr 105,-
Karamellpudding med 2 sauser kr 125,-
Tillegg kr 50,- pr prs for tilpasset for allergier.
Kokk/kjøkken hjelp kr 1000,- pr time pr prs
Utkjøring kommer i tillegg: Inntil 5km fra Forus kr 250,- 10km 350, 20km 450,- for lengre strekninger etter avtale.
Utleie av bestikk, glass, tallerkner etc.