Julemat

                                                                      Min. 10prs

Julemat, Julebord, Juletapas

Foretter:

Pinnekjøtt brandade med flatbrød kr 105,-

Silde symfoni kr 85,-

Røke laks m/eggerøre og sennep saus og rugbrød chips kr 135,-

Gravlaks m/sennep saus og rugbrød chips kr 135,-

Hovedretter:

Pinnekjøtt, m/grov julepølse, kålrotstappe, poteter og fett kr 550,-

Ribbe m/danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter og saus kr 495,-

Ribbenstek m/danske frikadeller, julepøse, rødkål, karamelliserte poteter, rips gele, og pannesaus kr 550,-

Surstek m/waldorfsalat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær, og saus kr 395,-

Lutefisk tradisjonell m/erterstuing, sennep saus, fløtekokte poteternog bacon fett kr 445,-

Lutefisk filet` "Tournedos" m/ertepure', Mandelpoteter i fløtesaus, sennepsaus og bacon fett kr 475,-

Kalkun filet' m/grønnsaker, waldorfsalat, rips gele, fløtesaus og poteter kr 475,-

Julebuffet m/ribbe, pinnekjøtt, danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter, saus og fett kr 655,-

Jule tapas/koldbord med sild, spekemat, frikadeller, julepålegg, laks, eggerøre, potetsalat, robbe, rødkål kr 595

Vegetar/Vegan jule tallerken, Nøttestek, Veg.julepølse og medisterkake, Rødkål, Saus, Poteter og grønnsaker kr 495,-

Tillegg kr 50,- pr prs for tilpasset allergier.

Juletapas

En stor tapas med spennende smaker fra det spanske og italienske kjøkken kombinert med Arne sine egenkomponerte tapasretter inspirert av norsk jul. Denne tapasen har vært vår mest populære i julesesongen siden 2016. Perfekt til julebord eller andre selskaper i julesesongen.

  • Porchetta, italiensk krydret ribberull med sprø svor
  • Brandade med pinnekjøtt
  • Fiken innbakt i bacon
  • Chilli innbakt i bacon
  • Nicosesalat med lun salma laks
  • Kyllingsalat med pærer, blåmuggost, nøtter og vår egen honning dressing
  • Kjøttboller i mandelsaus
  • kyllingspyd
  • Marinerte plommetomater med skinke og mozzarella puter på rucculasalat
  • Arnes potetsalat
  • Hvitløk og timian poteter med parmesan
  • Spansk/norsk spekemat med potet tortilla, spanske og norske oster, oliven
  • Focacciabrød
  • Aioli
  • Pesto
  • Oliven olje og fingersalt
  • Minimum 10 personer
  • Pris 695,- per person + kr 50,- pr prs for tilpasset til allergier/vegetar/vegan
  • Tilbys i november, desember og januar 

Desserter

Riskrem med valgfri/valgfrie sauser (bringebær, jordbær, kirsebær) kr 105,-

Multekrem med krumkake kr 105,-

Karamellpudding med 2 sauser kr 125,-

+ kr 50,- pr prs for tilpasset til alletgier

Kokk/kjøkken hjelp kr 1000,- pr time pr prs

Utkjøring kommer i tillegg: Inntil 5km fra Forus kr 250,- 10km 350, 20km 450,- for lengre strekninger etter avtale.

Utleie av bestikk, glass, tallerkner etc.