Koldtbord
- Lune kyllinglår
- Lune karbonader med brunet løk
- Påleggsfat m/svinestek, roastbiff, nøtteskinke
- Reker m/eggesalat
- Laks m/ eggerøre og sennepsaus
- Arnes potetsalat
- Arnes waldorf salalt
- Grønn salat
- Sprøløk, Arnes remulade, surkål
- Rugbrød, loff og grovbrød samt smør
- Pris pr prs: 365,- + kr 50,- pr prs for tilpasset til allergier/vegetar/vegan
Dansk inspirert koldtbord
Danske frikadeller
Karamelliserte poteter
Lun leverpostei med sopp og bacon
Påleggsfat m/svinestek, roastbiff, nøtteskinke
Reker m/eggesalat
Laks m/ eggerøre og sennepsaus
Arnes potetsalat
Arnes waldorf salalt
Grønn salat
Sprøløk, Dansk remulade, rødkål
Rugbrød, loff og grovbrød samt smør
Pris pr prs: 365,- + kr 50,- pr prs for tilpassing til allergier, vegan/vegetar
Kombinert tapas/koldtbord
Denne menyen har vi komponert spesielt for bryllup og konfirmasjoner men passer til de fleste anledninger. Her finner dere tradisjonelle smaker fra det norske kjøkken kombinert med spennende spanske tapasretter.
- Kjøttboller i tomat og chilli saus
- Karbonader med brunet løk
- Reker med eggesalat
- Lun laks servert med rømme, dill og sennep marinerte poteter
- Kyllingspyd
- Spansk/norsk spekefat
- Tomat og mozzarella salat
- Arnes potetsalat
- Ovnsbakte timianpoteter
- Focaccia brød
- Grovbrød
- Aioli
- Smør
- Olivenolje og fingersalt
- Minimum 10 personer
- Pris 445,- per person (+kr 50,- pr prs for tilpasset til allergier, vegetar/vegan)
Tilleggs retter:
Kylling satay spyd kr 25,- pr spyd
Tomat og mozzerella salat kr 25,- pr prs
Pastasalat vegetar kr 15,- pr prs
Pastasalat m/kjøtt eller sjømat kr 35,- pr prs
Lun leverpostei m/bacon og sopp kr 35,- pr prs
Karbonader kr 15,- pr stk
Dadler m/bacon kr 15,- pr stk