Koldtbord

Våre koldtbord er svært populært med gode hjemmelagde smaker, med produkter fra lokale produsenter/leverandører som A. Idsøe, G. Vervik m.fl.
  • Lune kyllinglår
  • Lune karbonader med brunet løk
  • Påleggsfat m/svinestek, roastbiff, nøtteskinke
  • Reker m/eggesalat
  • Laks m/ eggerøre og sennepsaus
  • Arnes potetsalat
  • Arnes waldorf salalt
  • Grønn salat
  • Sprøløk, Arnes remulade, surkål
  • Rugbrød, loff og grovbrød samt smør
  • Pris pr prs: 365,- + kr 50,- pr prs for tilpasset til allergier/vegetar/vegan

                      Dansk inspirert koldtbord

  • Danske frikadeller

  • Karamelliserte poteter

  • Lun leverpostei med sopp og bacon

  • Påleggsfat m/svinestek, roastbiff, nøtteskinke

  • Reker m/eggesalat

  • Laks m/ eggerøre og sennepsaus

  • Arnes potetsalat

  • Arnes waldorf salalt

  • Grønn salat

  • Sprøløk, Dansk remulade, rødkål

  • Rugbrød, loff og grovbrød samt smør

Pris pr prs: 365,- + kr 50,- pr prs for tilpassing til allergier, vegan/vegetar

Kombinert tapas/koldtbord

Denne menyen har vi komponert spesielt for bryllup og konfirmasjoner men passer til de fleste anledninger. Her finner dere tradisjonelle smaker fra det norske kjøkken kombinert med spennende spanske tapasretter.

  • Kjøttboller i tomat og chilli saus
  • Karbonader med brunet løk
  • Reker med eggesalat
  • Lun laks servert med rømme, dill og sennep marinerte poteter
  • Kyllingspyd
  • Spansk/norsk spekefat
  • Tomat og mozzarella salat
  • Arnes potetsalat
  • Ovnsbakte timianpoteter
  • Focaccia brød
  • Grovbrød
  • Aioli
  • Smør
  • Olivenolje og fingersalt
  • Minimum 10 personer
  • Pris 445,- per person (+kr 50,- pr prs for tilpasset til allergier, vegetar/vegan)


Tilleggs retter:

  • Kylling satay spyd kr 25,- pr spyd

  • Tomat og mozzerella salat kr 25,- pr prs

  • Pastasalat vegetar kr 15,- pr prs

  • Pastasalat m/kjøtt eller sjømat kr 35,- pr prs

  • Lun leverpostei m/bacon og sopp kr 35,- pr prs

  • Karbonader kr 15,- pr stk

  • Dadler m/bacon kr 15,- pr stk